"Der var engang en prinsesse...."

MIT EVENTYR

Kezia i smuk brudekjole eventyrKezia og Emil brudepar

Alle brudekjoler begynder med en drøm


Der var engang en prinsesse og hendes mor. De boede i en hyggelig by, midt i kongeriget. Den smukke prinsesse havde sagt ja til den flotte prins og brylluppet ventede forude. Prinsessen og hendes mor drog derfor glade og spændte ud i den store verden, for at finde den smukkeste brudekjole.

Men prøvelserne var mange. Uanset hvor de kom frem, var kjolen ikke helt rigtig. Sløjfen var for stor, mønsteret på blonden var for lille, snittet ikke rigtigt, for dyr, for billig. Ingen kjole fik hende til at føle sig som en prinsesse. Drømmen om den helt unikke kjole var i stor fare.

“Jeg finder ALDRIG en kjole” snøftede prinsessen.

Gode råd var dyre og prinsessens mor gik i tænkeboks. Først tegnede hun en kjole efter prinsessens anvisninger og angav korrekte mål, dernæst kontaktede flere firmaer ude i den store verden. Efter en tid landede en hel del kjoler på trappetrinet. Men ak og ve.

De fleste kjoler var lige til skraldespanden. Tårerne trillede atter ned ad kinderne på prinssesen. Men så en dag, landede der en kjole, som bare var kjolen , dén hvor følelsen bare var WAUUU. Glæden var fuldendt og her kunne eventyret godt slutte,

Men...

Mod på mere

Prinsessens mor havde fået mod på mere. Hun var meget kreativ og vild med skønne blonder, kjoler og alt hvad der var feminint. Så en aften fik hun idé:

“Hvad hvis brudedrømme kan blive virkelige? Hvad hvis det er muligt at designe nøjagtigt den kjole du drømmer om, uden at den koster det halve kongerige?”

Prinsessens mor gik i gang og undersøgte alle muligheder for at få fat i de smukkeste blonder og stoffer. Hun rejste endda ud i den store verden og besøgte et utal af de bedste og mest bæredygtige producenter af kjoler. Hun så på blonder og hendes øjne blev så store som thekopper. Aftaler om samarbejde blev indgået, efter kongerigets og moderens meget kvalitetsbevidste krav.

Senere er det kommet prinsessens mor for øre, at mange af de meget dyre brands, også bruger blonder fra netop disse producenter. Det vidner om, at kvaliteten er helt i top. Samtidig kan disse flotte blonder indfarves i præcis den nuance der ønskes.

Prinsessens mor var så begejstret. Hun kunne ikke vente med, at designe den helt unikke drøm af en brudekjole til alle de prinsesser, hvor brylluppet ventede forude.

Det der startede som et mareridt, var pludselig forvandlet til en smuk virkelighed, hvor muligheden for at designe sin egen drøm af en brudekjole, med de kønneste stoffer og blonder, var blevet en realitet. Chanelladreams blev grundlagt.
Kezia og Emil brudepar eventyrKezia og Emil brudepar eventyr

Prinsessens mor er mig.Jeg bor midt i kongeriget, kun 2 minutter fra motorvejen. Her finder du min virksomhed, Chanelladreams. Her hos mig i Odense, vil du opleve et stort udvalg af super skønne blonder, stoffer og kollektionsmodeller. Det hele må røres ved og prøves. Kollektionskjolerne sælges ikke i andre butikker, da de er specialdesignede. Hvis du har en særlig íde, så tegner vi sammen en skitse og din kjole bliver præcis, som du ønsker.

Jeg glæder mig til at møde dig, høre dit eventyr. Det vil være mig en stor ære at hjælpe dig, så din kjole bliver helt unik - præcis som du selv er.

Snip Snap Snude - Din unikke bryllupskjole venter forude.

De bedste hilsner

Anne Køberl Johansson
test